Creatief Ontspannen

10.00 - 12.00 uur
Inhoud van de cursus

3 oktober t/m 19 december geef ik de cursus “creatief ontspannen” bij Akasha coaching in Volendam.Tijdens de cursus help ik je te ontdekken hoe je jezelf op de eerste plaats gaat zetten. Ik neem je mee op reis op weg naar een ontspannen levensstijl. Je leert controle te krijgen over jou gedachten en overtuigingen. Door het doen van creatieve opdrachten en ontspanningsoefeningen kom je weer helemaal in contact met je stralende kern. Hierdoor heb je meer inzicht in je behoeftes en leer je jezelf beter kennen.

Vanuit de praktijk ervaring en uit eigen ervaring werd mij duidelijk dat er veel mensen zijn, vooral vrouwen, die het moeilijk vinden om te kunnen ontspannen. Veel vrouwen zijn vooral bezig met het welbevinden van anderen waardoor ze het dagelijks leven als druk ervaren, geen tijd voor zichzelf hebben, maar wel tijd voor zichzelf willen.

Na de cursus zal je ervaren dat je meer energie hebt hierdoor meer tijd voor jezelf neemt en vanuit ontspanning er ook voor anderen kunt zijn. Je voelt je energieker en hebt meer vertrouwen in je zelf, doordat je inzichten hebt gekregen hoe jij kunt ontspannen, wat ontspanning met jou en met jouw omgeving doet.

Bij voldoende aanmeldingen gaan we 3 oktober van start van 10.00 tot 12.00 uur op de dinsdagochtend. (min 4 personen) Ik hoop je te ontmoeten bij Akasha Coaching

De cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten om de week met uitzondering van de laatste bijeenkomst deze is op 19 december. De tussenliggende dinsdagochtend kun je gebruiken om het geleerde van de vorige week te herhalen en te verdiepen. Zo wordt de dinsdag ochtend helemaal jouw ochtend.

Aanmelden kan via de mail. simone@straalalsdezon.nl Wil je meer informatie of eerst een keer contact met mij, bel dan gerust een keer. Tel: 0634923500 Kosten voor de cursus zijn: € 12,50 p.p. per ochtend incl. materiaal, koffie/thee en water.